ervaar de

energie

van paarden

Ervaringsgericht coachen met paarden. Ik geef jou met de hulp van paarden waardevolle inzichten in jouw (on)bewuste gedrag. 

“Woorden onthoud je maar even, een ervaring je hele leven”

Het is elke keer weer verbazingwekkend en indrukwekkend hoe een paard manieren vindt om je te ‘vertellen’ wat er bij jou speelt. Deze vorm van coaching is erop gericht om wat onbewust is, bewust en zichtbaar te maken. Bewustwording is de eerste stap naar verandering om patronen te kunnen doorbreken.

Paarden zijn constant alert op signalen en observeren hun omgeving nauwkeurig. Dit doen zij uit eigenbelang, want als de kudde gezond is, is de kans op overleven (in het wild) groter. Paarden stellen het belang van de kudde vóór het individuele belang en daarin ligt een schat aan wijsheid en grote kracht. Paarden reageren op spanningen (onbewuste, opgeslagen blokkades, trauma’s, etc.) in ons lichaam. Als jouw gedrag niet overeenkomt met wat je echt voelt en denkt, zal een paard dit als verwarrend ervaren en hierop reageren. 

Paarden nemen spanning weg en geven pure energie terug. Paarden spiegelen of zij vertonen gedrag dat betrekking heeft op jou. De coach geeft observaties terug en stimuleert je tot zelfreflectie en het maken van een vertaalslag naar je dagelijks leven.

Met een systemische blik (familie- of organisatiesysteem) maak ik jou bewust van wat er in de diepte speelt. Ik laat jou dit graag ervaren met de paarden van Stal Engelsma in Heeg, maar ook in Amsterdam Noord waar ik samenwerk met SR Paardencoaching.

Kennismaken kan in de vorm van een workshop. Of we beginnen met een intake waarbij we jouw coachvraag bespreken en ik jouw familiesysteem in kaart breng. Op basis daarvan spreken we een traject af. Dit kan zowel individueel als met een team.

Laat je verrassen door deze bijzondere en leuke manier van coachen. Neem contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.


'AAN DE BAK,

IN DE BAK'

We beginnen met een GRATIS systemische intakeEen face-to-face gesprek bij Villa Romsicht van maximaal een uur. Tijdens de intake vraag ik naar jouw familiesysteem, waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven of welke patronen je wilt doorbreken. Als het klikt dan plannen we -in ieder geval- de eerste drie sessies in.

Elke sessie heeft een korte intake, daarna gaan we de bak in met afsluitend feedbackmoment. Een sessie kost € 125,= en duurt maximaal 1,5 uur.  Dit is inclusief de paarden en een online contactmoment de week na de sessie. Het startpakket is minimaal drie sessies voor €350,=. Andere pakketaanbiedingen zijn mogelijk op aanvraag. Tarieven voor particulieren zijn inclusief BTW, voor zakelijke klanten exclusief BTW.


kennismaking

WorkshopS

Een workshop is met 4-5 personen. De kosten zijn € 45,= per persoon. Het duurt ongeveer 2 à 2,5 uur. Na de introductie van circa 30 à 45 minuten gaan we circa 20 minuten per persoon één voor één de paardenbak in om je vooral te laten ervaren en voelen wat het is. Ook door te kijken naar de anderen zie en ervaar je al veel.

De paarden wonen en werken bij Stal Engelsma op de Alde Skatting 2, Heeg. 


GEEN WOORDEN

MAAR paarden