Bed & Brochje

bij Sijbrigje

Op ons 'landgoedje' naast de villa staat ons koetshuis. Een noflik (gezellig) tiny (koets)huis met bedstee dat van alle gemakken voorzien is. Een minuut lopen naar onze waterkant aan het natuurgebied De Poelen. Fluisterbootjes, sup, schommelbank, hangmat, terrassen, etc. alles aan de waterkant op het westen met ondergaande zon.

Het knusse verblijf is in het achterdeel van het koetshuis met eigen terras aan de tuin met buitenhaard en bbq. Slapen doe je in de gezellige bedstee (207 x 160). Er is een keukenblok voorzien van ijskast, elektrische kookplaat en oven. Een antieke Franse tafel met twee stoelen en een lekkere Chesterfield bank. Er is een fijne badkamer met wc en douche. Verder is het ook van alle gemakken voorzien met o.a. elektrische haard, Nespresso apparaat, melkschuimer, waterkoker, föhn, champagne cooler, glazen en scherpe messen voor als je zelf wilt koken. De basiskruiden staan voor je klaar in de keuken. De tuin heeft verse kruiden die je zelf mag plukken.

Wij zorgen voor de basis van jullie brochje (ontbijt). Zodat je niet je ontbijt hoeft te plannen, maar alles op je eigen tijd kunt doen (en er is geen 'waste'). De verse eitjes van onze eigen kippen mag je ‘roven’ uit het hok. Er is verder thee, koffie, melk (of anders op verzoek), boter, eigengemaakte jam en jus. De verse bakker is op 200 meter loopafstand. Voor de andere boodschappen is de PLUS supermarkt ± 8 minuten lopen (7 dagen per week open).

De kers op de taart, een absolute aanrader: iedereen kan varen met onze elektrische fluisterbootjes! Een heerlijke dag over het prachtige natuurgebied De Poelen, het Heegermeer, De Fluessen of even naar één van de dorpjes in de buurt. Onze speciale prijs bij verblijf is € 125,= per dag (max. 6 pers). Wees er op tijd bij, wij verhuren ook buiten ons verblijf om.

In het gezellige watersportdorp is naast varen, zeilen, suppen, zonnen, zwemmen, fietsen en wandelen van alles te doen. De actieve VVV van Heeg helpt je op weg. 

Huisdieren zijn helaas niet welkom vanwege onze rondscharrelende kippen en onze gezellige loopeenden (Kwik, Kwek en Kwak).

Speciale wensen? Vertel het ons! Dan maken wij samen een plan.

Bed & Brochje

bij Sijbrigje

€150,- per nacht

Minimaal verblijf is 2 nachten

Voorzieningen

Fijne bedstee

Basis voor ontbijt

badkamer met douche

ijskast - Kookplaat - oven

wifi - bbq - buitenhaard

Voor 2 personen, geen huisdieren

Boeken